Unibet

Unibet

Clientii potentiali noi fac clic pe Inregistrare si sunt dusi la primul ecran de inregistrare. In mod implicit, noii clienti primesc o oferta de bun venit cu un bonus de returnare de pana la 250 RON si 50 RON pentru a paria in cazinou. Termenii si conditiile acestei oferte de bun venit sunt descrisi mai detaliat in urmatoarea sectiune a acestei recenzii.

Informatiile de contact si cont sunt introduse pe patru ecrane. Pentru a crea un cont nou, utilizatorii trebuie sa specifice o parola unica si sa raspunda la o intrebare de securitate. Clientii trebuie sa se inscrie la bonusul de bun venit si sa confirme ca au varsta de peste 28 de ani. La clic pe Alaturati-va contul este respins deoarece toate campurile necesare nu au fost introduse sau in majoritatea cazurilor confirmate. Noul cont este gata pentru prima depunere si poate incepe pariurile.

Unibet informeaza clientii noi si existenti care se aplica in prezent ofertele bonus. Metoda de depozitare implicita este un card de debit sau de credit, dar clientii pot alege una dintre metodele alternative descrise in sectiunea Optiuni bancare ulterior in aceasta revizuire. Clientii introduc datele de debit sau cardul de credit si valoarea depozitului, accepta informatiile privind protectia fondurilor si fac clic pe Depozit. Depozitul este procesat in cateva secunde si soldul principal al contului este actualizat, astfel incat exista fonduri de pariat.