Betano

Betano

Site-ul are un sentiment extrem de modern si o bara de instrumente limitata in partea de sus, care este revigoranta, deoarece nu copleseste potentialii jucatori cu optiuni de pariere.

Schema de culori, un rosu si un alb indraznet este usor la ochi si este un site frumos pentru a naviga.

Optiunea din partea stanga unde arata toate sporturile pe care sa parieze este deosebit de bine proiectata, deoarece permite optiunea de a comuta intre pietele premergatoare meciului si cele in joc. Betano este disponibil pentru jucatori si poate fi accesat in engleza, rusa, chineza, italiana si germana. Promotiile pentru clientii noi si actuali reprezinta un obiectiv important al Betano si ofera lucruri precum bonusul pentru primul depozit, bonusul pentru incasare si bonusul pentru acumulatori.

In ceea ce priveste serviciul pentru clienti la Betano, clientii au optiuni precum chat-ul live si e-mailul. Nu are nicio optiune de apel.

Metodele de depunere si retragere includ Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, payafecard si mai mult, ceea ce inseamna ca clientii sunt bine ingrijite. Betano este asociat cu Gambling Therapy, care face foarte multe lucrari bune pentru a preveni dependenta de jocuri de noroc si, in egala masura, pentru a ajuta pe cei care sufera de aceasta.

Exista o versiune optimizata pentru mobil de Betano, dar nu are o aplicatie mobila.