Perne bebelusiPerne bebelusi

Acest model se poate achizitiona de pe site-ul nostru sau in cazul in care se doreste el poate fi confectionat si la comanda pe diferite dimensiuni sau culori.

Paturi pt camere copii si tineret din MDF cu un design modern. Cei mai multi copii vor trece de la un patut de copil la un pat, inainte de varsta de ani. Patuturi copii Imagine Pat pliant Samba Lux - Coto Baby - Roz bebe.

Vezi produsele la promotie din categoria Patuturi copii de pe IlBambino! Pat copii pentru fetite in forma de masina Cars, Patut fetite - ani, mobila pentru copii , diferite culori. Aceste tipuri de masute sunt aduse din import si sunt destinate copiilor cu varsta intre 2 si 5 ani.

Pentru mai multe modele de paturi va rugam sa vizitati Patuturi copii in forma de masina, de palate pentru printese si alte forme obisnuite! Mobila pentru copii este foarte importanta pentru acestia deoarece este confectionata proportional cu statura lor.

Indicata pentru tarcuri, salteaua asezandu-se numai pe cota cea mai de jos a tarcului, ridicand astfel nivelul la care este asezat copilul. Aseaza umidificatorul cam la doi metri de patutul bebelusului, incat sa nu poata sa ajunga la el sa il atinga sau sa il darame. Umidificatoarele cu aburi reci pot acoperi suprafete mai mari, in comparatie cu umidificatoarele cu aburi calzi sau cu ultrasunete, care se potrivesc mai mult pentru camere mici.

Trebuie sa mai stiti ca aceste aparate sunt mai silentioase. Acestea sunt recomandate in tratamentul racelii si gripei deoare ce asigura un aer curat (fara germenii si bacterii) si sunt solutie ideala impotriva alergiei la mucegai. Suportul din lemn pentru saltea este inclus in pret.

Daca doresti sa economisesti banuti atunci opteaza pentru lenjerie cu amestec de fibre sintetice insa ATENTIE aceasta trebuie sa aiba desime scazuta.

Puteți cumpăra aceste produse, printre altele, în magazinul Banaby.ro:

Information:

Added: 2018-01-29
Category: blogul

Tags article: 0


Copyright © 2017 Case de pariuri online bonusuri