Pariuri sportive ponturiPariuri sportive ponturi

La prima depunere pe care efectuezi, primesti automat un bonus constand in dublul acestei sume, in limita a 700 de lei la sectiunea Casino a site-ului nostru. Aici ai toate sporturile tale preferate si cele mai bune cote la marile competitii nationale si europene. Toate sectiunile de pariuri la noi aduc bonusuri si castiguri mari, recompensandu-i atat pe cei nou-veniti, cat si pe clientii fideli.

Daca pui 5 pariuri pe oricare din sporturile virtuale din oferta Fortuna, atunci vei primi automat un freebet in valoare de 10 RON. Fortuna vine in intampinarea jucatorilor si concepe constant noi oferte foarte atractive pentru toate categoriile de pariori. Daca pe un bilet ai 5 partide, iar acel bilet este castigator, noi adaugam un bonus de 5% la acest castig.

Aici, noi am gandit un sistem flexibil de pariuri, care sa ia in calcul toate variabilele unui meci de fotbal. De exemplu, daca faci cel putin 13 selectii, iar fiecare selectie are cota de cel putin 1,20, atunci vei primi un bonus maxim de 50% pe acel bilet. Nu sunt putine situatiile in care clientii nostri au avut probleme cu dependenta de jocurile online, ceea ce ne-a dus la concluzia ca trebuie sa 1xbet luam masuri in acest sens.

Tot ceea ce se transmite este criptat si protejat de cele mai avansate programe in domeniu. Am conceput un pachet foarte atractiv de bun-venit pentru cei care iubesc pokerul si vor sa isi masoare fortele cu alti concurenti. 1xbet este casa de pariuri online cu experienta vasta la nivel international.

Information:

Added: 2018-06-20
Category: 1xbet

Tags article: 1

1xbet

Copyright © 2017 Case de pariuri online bonusuri